Kyllä onkin kova homma käydä läpi kevään aikana kertyneitä papereita (käsittääkseni oon heittänyt pois syyslukukauden papereita). Kaikista pitää miettiä, että kannattaako säilyttää, voisko vielä käyttää, jne.

Ja kun ei raaski heittää pois jotakin "todella hyvää monistetta", niin sitten se vaan pyörii tuolla seuraavat vuodet, eikä sitä ikinä muista oppilailla teettää, kun tekee tai kopioi kirjasta kuitenkin uudet. Mutta kun voihan niistä kuitenkin olla hyötyä ;)

Nyt sain heitettyä pois vanhoja opettajanoppaita, jotka oon koululta joskus haalinut siinä uskossa, että niistä vois vaikka ottaa jotain ideoita. No eihän niistä kyllä tule katottua yhtään mitään, kun on niin tiukasti kiinni siinä opettajanoppaassa, joka on käytössä. Ja tällä en tarkoita sitä, että orjallisesti noudattaisin opettajanoppaita; teen paljon tehtäviä ja monisteita ja pelejä itse. Mutta monissa opettajanoppaissa on hyviäkin juttuja.

Perjantaihin mennessä käyn läpi tuon laatikollisen noita papereita. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon. Jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön ;)